Update: Werkagenda vanuit Easyflex Planning

flexwrapp in App improvment, Nieuws, Release Notes

Yes, Easyflex Planning en Flexwrapp zijn nu nog verder gekoppeld! Vanaf nu kunnen diensten uit Planning gepubliceerd worden aan Flexwrapp-gebruikers. De ingeplande diensten worden na publicatie direct getoond in de app en je wordt meteen op de hoogte gebracht van jouw werkagenda!

Hoe werkt het?
Je kon in Easyflex Planning al zien of een flexwerker een Flexwrapp-koppeling heeft en vanaf nu is het mogelijk om de werkagenda uit Planning direct te publiceren aan die flexwerkers. De werkagenda wordt gepubliceerd via het scherm Totaalplanning. Je ontvangt een publicatie van één of meerdere diensten tegelijk. Let op: Sta je als ‘Reserve’ staan ingepland op de dienst, dan ontvang je geen publicatie.

De volgende gegevens zie je in de publicatie:
– De naam van het bedrijf waar je moet werken
– De naam van het uitzendbureau
– De datum van de dienst
– Het tijdstip van de dienst

Wijzigingen
Niet alleen nieuwe diensten kunnen worden gepubliceerd, maar ook wijzigingen worden op deze manier heel eenvoudig doorgegeven. Jij krijgt van alle wijzigingen een pushbericht op je telefoon. De berichtgeving naar Flexwrapp moet dan wel aan staan en je moet ingelogd zijn in de app. Let op: De werkagenda is alleen beschikbaar in de nieuwe versie van de app.

Wil je meer weten over Easyflex Planning, Flexwrapp of wil je starten met het gebruik van de app? Neem contact met ons op via sales@easyflex.nl.