Flexwrapp-portaal in het Pools

flexwrapp in Release Notes

Cześć!
Er is een belangrijke Flexwrapp update. Vanaf vandaag is het Flexwrapp-portaal (naast Nederlands en Engels) ook in het Pools beschikbaar!

Wij kregen regelmatig de vraag of het mogelijk is om Flexwrapp in andere talen in te stellen. Vooral het aantal Poolse flexwerkers nam steeds meer toe, wat meertaligheid wel heel belangrijk maakte. Omdat het voor nu belangrijk was dat Poolse flexwerkers documenten kunnen ondertekenen (en dat vooralsnog alleen in het portaal kan) is dat als eerste opgepakt en kun je de portaalinstellingen eenvoudig wijzigen naar Pools door op het vlaggetje rechts bovenin te klikken. Ook de mailtjes worden dan in het Pools verstuurd.

Overige wijzigingen
In de app is het mogelijk om uren in te geven (ook reserveringen). Deze uren kunnen makkelijk worden ingegeven door deze te kopiëren naar volgende dagen. Daarnaast is het nu ook mogelijk om hele declaraties naar een andere periode te kopiëren. Zo gaat het ingeven van uren en doorsturen van declaraties veel sneller. Nadat de urendeclaratie is doorgestuurd krijg je hier een samenvatting van zodat je zelf inzichtelijk hebt welke uren zijn doorgegeven.

De flexwerker kon in de app al documenten inzien zoals loonstroken en jaaropgaven. Wanneer er een nieuwe loonstrook beschikbaar is, krijg je hier nu ook een pushbericht van, zodat je direct op de hoogte bent. Deze berichten worden ook getoond in het berichtenarchief waarin je recente en gearchiveerde berichten kunt bijhouden.