Flexwrapp update: een snelle start is het halve werk

administratie in Algemeen, App improvment, Nieuws

Ben jij al gestart met Flexwrapp? Nooit meer werken met urenbriefjes, alle uren hou je gemakkelijk bij en kun je direct declareren. Flexwrapp is volledig geïntegreerd met Easyflex, zodat jij alleen maar aan je werk hoeft te denken. Dit artikel is bedoeld voor flexwerkers die starten met Flexwrapp. Laat het ze lezen als je vragen krijgt over het starten met de app.

Nu je op het punt staat om te starten met Flexwrapp, mis je misschien nog één belangrijke stap… de koppeling met je uitzendbureau! Hoe doe je dat? Koppel jouw uitzendbureau in 3 gemakkelijke stappen en start met Flexwrapp.

Koppelen via de app
1. Download Flexwrapp op je telefoon
Om gebruik te kunnen maken van de app, moet je deze downloaden op je telefoon. Dit kan via de app store (Apple) of via de Google Play store (Android).

2. Maak een account aan
Wanneer je de app hebt gedownload kun je je direct registreren. Kies in de app voor ‘Registreren’ en vul hier alle benodigde velden in. Gebruik bij de registratie het e-mailadres dat ook bekend is bij het uitzendbureau. Wanneer je een account hebt aangemaakt en je logt in, is het gedeelte ‘banen’ nog leeg. Om hier banen in te zetten moet je eerst een uitnodiging van het uitzendbureau ontvangen (zie stap 3).

3. Uitnodiging van het uitzendbureau
Je ontvangt van het uitzendbureau een e-mail met de uitnodiging om Flexwrapp te gebruiken. Na ontvangst en acceptatie van deze uitnodiging wordt er een koppeling tussen Easyflex en Flexwrapp vastgelegd. Wanneer je op de link klikt, kom je op het Flexwrapp portaal. Kies voor ‘Inloggen’ en gebruik de inloggegevens welke je tijdens het registratieproces hebt vastgelegd.

Koppelen via het Flexwrapp portaal
1. Ga naar het Flexwrapp portaal
Ga naar www.flexwrapp.com. Klik op ‘Inloggen’ en vervolgens op ‘Registreren’.

2. Maak een account aan
Vul hierbij alle benodigde velden in. Gebruik bij de registratie het e-mailadres dat ook bekend is bij het uitzendbureau. Wanneer je een account hebt aangemaakt en je logt in, is het gedeelte ‘banen’ nog leeg. Om hier banen in te zetten moet je eerst een uitnodiging van het uitzendbureau ontvangen (zie stap 3).

3. Uitnodiging van het uitzendbureau
Je ontvangt van het uitzendbureau een e-mail met de uitnodiging om Flexwrapp te gebruiken. Na ontvangst en acceptatie van deze uitnodiging wordt er een koppeling tussen Easyflex en Flexwrapp vastgelegd. Wanneer je de link aanklikt kom je op het Flexwrapp portaal. Kies voor ‘Inloggen’ en gebruik de inloggegevens die je tijdens het registratieproces hebt vastgelegd.

Klaar! Er is nu een koppeling gemaakt met tussen jouw uitzendbureau en Flexwrapp.